Allergenen

Ingrediënten royal icing koekjes (deeg+icing): 
Zeeuwse tarwebloem, roomboter*, suiker, ei, natuurlijke smaakstoffen (zoals vanille), glucosestroop, zout**, voedingszuur E330(citroenzuur).
Kleurstoffen afhankelijk van gebruikte kleuren. 

 

Allergenen informatie:  
Bevat: Gluten, melk*, ei.
Kunnen sporen bevatten van: soja, lupine, noten, pinda's, cacao en sesam.

*melk: bij koemelkvrij deeg zit er uiteraard geen melk in,echter kunnen de koekjes wél sporen bevatten van melk in de icing.

**Zout: Zoutgehalte bij standaard koekdeeg: 0,06-0,11gr/100gr (= zoutarm)
Zoutgehalte bij koemelkvrij*** koekdeeg: 0,11gr/100gr (=zoutarm)

***Koemelkvrij gebakken koekjes is mogelijk.
Echter kunnen zich in deze koekjes wél sporen van melk bevinden. 
Koemelkvrij is alleen mogelijk bij orders vanaf 24 koeken.(standaard formaat) 

 

Houdbaarheid en bewaaradvies koekjes:

De koekjes zijn in hun gesealde luchtdichte verpakking ten minste 3 maanden houdbaar. Daarna kan de kwaliteit afnemen qua smaak en kleuren. Onverpakt in een (niet luchtdichte) koektrommel o.i.d. worden de koekjes slof binnen enkele dagen. 

Het is belangrijk dat je de koekjes bewaard op een donkere plek met een constante (kamer)temperatuur tussen de 15-20 graden.